Tre – reprise


Dette indlæg blev oprindelig offentliggjort på Ekstra Bladet den 29. november. Jeg har indgået en aftale med Ekstra Bladet om at levere i alt fire artikler, hvoraf denne er den tredje.

Solen skinner. Vi ankommer til byen om eftermiddagen og går ind i receptionen og får nøglekort til de to identiske værelser. De store senge er tilfredsstillende at se på, og selv om jeg har lyst til at se min hustru på knæ, vælger jeg at kredse om hende i stedet. Jeg er mere cool.

Jeg er spændt, men ikke spændt som sidste gang. Min kone virker afslappet og rolig.

Vi går ud af hotellet og går en tur rundt i byen og finder tøj til min kæreste. Vi går tilbage til hotellet og gør klar til at modtage kvinden, som kommer klokken fem. Vi ler, mens vi skifter til jakkesæt og kjole og drikker os småfulde i champagne.AdTech Ad

Så kommer gæsten. Vi krammer alle tre. Vi gør os begge umage med at vise hende, at hendes ændrede omstændigheder ikke har ændret vores indstilling, tværtimod. Hun får nøglen til sit værelse, som ligger på den modsatte side af gangen. Hun sætter sin bagage på værelset, og vi mødes ved elevatoren for at tage ud og spise.

Det første møde efter lang tid er vigtigt, så vi går mod restauranten, hvor jeg har bestilt bord.

Vi sætter os ned, og kvinden konverserer let om sit arbejde og deres nye hus, men hendes kropssprog er rettet mod min kone. Denne del er mindst lige så vigtig som selve akten. Vi skal mødes igen og føle hinandens tilstedeværelse. Er kemien der stadig?

Hendes øjne søger min hustrus og hendes krop er roligt til stede i opmærksom værdighed. En ubesværet opmærksomhed på balancen mellem flirt og hjertevarm tilstedeværelse, som bidrager til en stemning af tryghed og hengivenhed, der er grundlaget for ubesværet fysisk hengivenhed.

Regningen bliver betalt og vi går tilbage til hotellet. Min kone og kvinden går op på værelset, mens jeg går i byen efter mørk chokolade.

Kvinden
Det er tredje gang, vi mødes med kvinden. Hun og hendes mand har levet i et åbent ægteskab siden deres bryllup, og hun ved lige præcis, hvordan hun skal agere i en situation, hvor hun er i mellem en mand og en kvinde, som elsker hinanden.

Hun er biseksuel, så hun retter sin opmærksomhed mod kvinden og fokuserer på at gøre min hustru tryg. Hun spørger ind til hende, smigrer hende og viser hende med sit kropssprog, at hun godt kan lide hende. Hvis jeg nogen sinde skulle komme i en situation, hvor jeg var inviteret ind i et ægteskab, ville jeg modellere min adfærd efter hendes.

Jeg kan lide hendes krop, fordi den minder mig om min kones. Og når de ligger eller står ved siden af hinanden uden tøj på, så føler jeg mig ikke som en konge, men som en mand, der fylder sin krop helt ud og står i sin fulde højde.

Første kontakt
Vi mødte kvinden med hendes mand i en privat swingerklub i sommeren for tre år siden. Vi kunne alle sammen godt lide hinanden og parret inviterede os til middag et par måneder senere, hvor vi så hinanden an. Vi mødtes endnu engang en måneds tid senere, hvor vi overnattede sammen.

Derefter fulgte en længere periode, hvor vi ikke sås, dels vi også gerne ville prøve at være sammen med andre par, men også fordi vi også selv gennemgik en udvikling som par.

Efterhånden som min hustru og jeg fik flere oplevelser med swingerlivet, blev det tydeligt, at jeg var den aktive og udfarende part, hvilket med tiden udviklede sig med tiden til en mere fast rollefordeling i ægtesengen og sammen med andre. Vi fandt en model, som passer godt til os (læs mere her.

Min hustru har, i samme periode, også gennemgået en erkendelsesproces, hvor hun har opdaget, at hun har det bedst med, at jeg bestemmer hvor og hvordan vi skal gøre det. Hun har opdaget, at hun tænder på tanken om, at hendes krop er min ejendom. Besøg i swingerklubben er nu blevet noget, som jeg arrangerer, og jeg nyder tanken om at overdrage min hustru til andre. Min libido er blevet et ror, som styrer vores fælles seksuelle oplevelser, og det er blevet mit ansvar at føre os sikkert igennem.

Kontakten genoptages
For et år siden tog vi kontakt igen til parret, hvori vi ganske ublufærdigt forslog at mødes med kvinden på et hotelværelse, og hvis kemien var god, skulle vi overnatte sammen. Jeg havde taget et langt tilløb til at genoptage kontakten. Jeg var bekymret for, om min hustru ville blive meget jaloux, hvis jeg foreslog, at vi skulle mødes med kvinden alene. Jeg havde introduceret muligheden, og vi havde talt om det et par gange, og min hustru var med på idéen.

Mod forventning tog parret imod invitationen med glæde, og i februar måned mødtes vi for første gang. Det var en så stor succes (kan læses her), at vi aftalte at mødes igen samme sommer. Imidlertid kom kvinden i lykkelige omstændigheder i mellemtiden, hvorfor mødet blev aflyst. Dog – en måned senere modtager vi en mail, hvori kvinden spørger, om vi ikke skal mødes i efteråret i stedet for at gentage succesen fra februar.

Min hustru og jeg har travle liv, og vi talte ikke meget om arrangementet forud for datoen. Men fra det øjeblik, hvor aftalen blev indgået, begyndte min fantasi at ræse afsted og det ene lag af forventninger blev lagt oven på det næste som en Jakobsstige, der materialiserede sig under mine fødder, mens jeg gik fremad mod datoen, hvor vi skulle mødes. Vores sidste succes sammen gav næring til fantasifulde forventninger, som ikke blev mindre, efterhånden som datoen rykkede nærmere.

Menage-et-trois
Jeg kommer tilbage til hotellet, og min hustru venter alene på hotelværelset. Varmen er skruet op. Bossaen er blid i baggrunden. Jeg smider frakken på kontorbordet, smider min jakke, sparker skoene af, smøger skjorteærmerne op og sætter mig på sengen for at vente ved siden af min hustru.

Det banker på døren og jeg springer hen for at åbne. Vores gæst står i en sort kjole med et sort bånd over maven, sorte nylonstrømper, sorte sko og – ganske overraskende – en sort halvmaske med sorte fjer og sølvpailletter. Jeg bliver glædeligt overrasket og byder hende indenfor. Hun lægger sig til rette på sengen, og min hustru lægger sig ved siden af hende. Jeg står for enden af sengen og ser de to kvinder ligge i hver sin side af sengen. Jeg ved ikke bedre, så jeg smider resten af mit tøj og springer op i sengen og lægger mig til rette i mellem dem.

Jeg ligger der, og inden længe begynder jeg at kysse først den ene og så den anden. Jeg lader bare min lyst løbe af med mig, og snart har min hustru mig i munden, hvorefter kvinderne kysser hinanden, og tiden bliver en tåge med glimt af billeder: Jeg slikker kvinden. Lægger hænderne på hendes mave. Hun sætter sig på mit ansigt, og min hustru sætter sig på min pik. Jeg tager min hustru bagfra. Hun brøler, så hun må holde selv sig selv for munden for ikke at afsløre os til tilfældigt passerende hotelgæster på gangen udenfor.

Jeg kan huske den kvindelige gæsts krop. Jeg kan huske deres dufte på min henholdsvis venstre og højre hånds fingre, som forekom mig besynderlig ensartet. Den fantastiske duft af moskus…

Men selvom det var dejligt, og jeg følte mig i mit element, så blev det dog lige så stille mere og mere tydeligt, at vores gæst havde brug for omsorgsfuldt nærvær og samvær, og vi tunede vi ind på hendes frekvens, lagde os bedre til rette i sengen, trak dynerne op, og snart lå vi alle tre og talte om livet udenfor hotelværelset. Kvinden glædede sig til sit nye liv som mor og fortalte os om forberedelserne. Efter en times tid gik hun ind til sig selv. Vi kyssede farvel og jeg tog min hustru.

Hårdt.

Mandeblogger

3 thoughts on “Tre – reprise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s