Lyst og kærlighed


”Pas på OS. Og vid, at hvis du lukker andre kvinder ind, så vil de ikke gå ud af sig selv. Og, hvis du gør det, så må du sørge for, at jeg ikke bliver overset eller føler mig ubegæret.”

Det er ikke svært. Min hustru er sexet, frigjort og utrolig frisindet. Hun er let at elske. Hun er så dejlig, og jeg er utrolig glad og taknemmelig for at have hende.

For fire år siden satte jeg min hustru fri. Hun er fri til at opsøge andre mænd og forlyste sig med dem, som hun vil. Så længe hun kommer hjem til mig igen. Min hustru ønsker ikke flere elskere.

Men jeg må erkende, at jeg ønsker en eller flere elskerinder, hvor der er mere end bare røven-i-vejret-og-derudaf. Kvinder, som jeg kan nyde en god samtale med og dyrke heftig sex med bagefter eller før. Kvinder, som jeg kan glæde mig over, at jeg kender, og som sender positive vibes ind i det. Inspirerer og styrker min libido og gør mig til en bedre og gladere partner for min hustru.

Utryghed

Min kære hustru er ikke helt tryg ved denne tanke. Hun er bange for, at andre skal tage mig væk fra hende. Vi bor sammen, har god sex og tre børn sammen og har været sammen i snart 20 år. Hun kender mine længsler og har levet med dem i alle årene.

Måske er det tid til at introducere en kærlighedskontrakt, hvor der klart bliver stipuleret, at jeg kan have seksuelle relationer med kvinder og par over længere perioder, så længe jeg sætter mine ægteskabelige og familiære forpligtelser over alt andet og bruger beskyttelse? En kærlighedskontrakt som kan genforhandles.

Utålmodighed

Jeg har altid været speederen i vores seksuelle relation, hvor hun har været bremseren. Vi har bevæget os fremad i takt, som jeg også har beskrevet andetsteds, fordi jeg ønskede at hun skulle føle sig tryg og elsket. Så måtte verden vente. Men der har alligevel været tidspunkter, hvor trangen til at trampe på speederen har meldt sig. Tidspunkter, hvor det har været svært at lade verden vente.

Jeg er ældre nu, end jeg var dengang jeg skrev ”At lade verden vente”. Min utålmodighed er ikke blevet mindre nu, hvor skavankerne langsomt melder sig.

Tiden går. Og jeg kan ikke lade verden vente længere.

Mandeblogger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s