Hvem er jeg? Hvad vil jeg?

WP_20160814_15_29_32_Pro (2)

For English press here

Jeg er Mandeblogger. Dette er en personlig blog, hvor jeg registrerer og kommenterer på seksuelle oplevelser og erfaringer i mit ægteskab. Kun min hustru og meget få venner ved, at jeg skriver. Hvis du ønsker at skrive til mig, så skriv til cortadomarlowe@gmail.com. Du kan også finde mig på MissGrey.dk , Swingerklubben.dk og på Ekstra Bladet, som jeg lejlighedsvist skriver for.

Mandeblogger er mit herreværelse, hvor jeg deler mine personlige oplevelser med dig. Fantasier og tanker som en mand, far og ægtemand i begyndelsen af 40’erne.

Jeg forholder mig til mit sexliv indenfor rammen af mit ægteskab, hvad enten det er ægteskab, kønsroller i ægtesengen, fantasier, porno, BDSM eller swingerklubber, og hvordan det giver mening i mit liv, mit perspektiv, min krop og min pik.

Mit sexliv drejer sig omkring mit ægteskab. Det er mit udgangspunkt og mine oplevelser og erfaringer resonerer indenfor ægteskabet. Når jeg eksperimenterer, forholder jeg mig primært til, hvordan nye oplevelser resonerer i min relation til min hustru. Jeg beskriver mine fantasier og jeg fortæller, hvor og hvordan vi udlever dem. Det er tilladt at læse med venstre hånd 😉

Vores ægteskab har, som alle dybe og langvarige relationer, udviklet sine egen dynamikker og sine egne logikker. Nogle elementer, BDSM og swinger, har fundet en mere eller mindre fast plads i vores relation til hinanden. Vi har fundet ud af, hvad vi hver især godt kan lide, og har lært at blive bedre til at se bort fra, hvad man må og ikke må i et soveværelse. Derfor vil du ikke finde mange debatindlæg på bloggen. Jeg forholder mig til emner, udfra hvor meget de tænder, inspirerer eller støder mig i forhold til min relationen til min hustru.

Når denne blog nu er en personlig blog, så må du sikkert spørge: “ok, hvorfor holder du det ikke for dig selv?”.

Netop fordi det er et følsomt og personligt emne, så har jeg stort set ikke andre at tale med end min hustru. Jeg er meget diskret med denne del af vores liv overfor familie og venner. Men jeg savner samtalepartnere, som vil dele ud af deres egne erfaringer. Du må meget gerne skrive til mig, hvis mine ord vækker inspiration eller hvis du har noget på hjerte. Jeg har tidligere givet et interview til Ekstra Bladet om, hvad det vil sige at swinge og være gift.

Måske kan andre par lade sig inspirere af vores historie, til at gå deres egne veje sammen.

Derudover kan jeg lide at cykle, boksetræne, læse, skrive, hænge ud med mine unger og mine venner.

Mandeblogger

13 thoughts on “Hvem er jeg? Hvad vil jeg?

 1. Hej Mandeblogger…
  Jeg har fundet din side i mit arbejde efter mænd , som har en svingende – eller udeblivende sexlyst. DR 2 er på vej med nogle programmer, dette emne. I mange år har det været almindeligt at kvinder undskyldte sig med hovedpine, men det viser sig at flere og flere mænd mister lysten til sex. Tror du der kunne være nogle af dine læsere , som vil kunne nikke genkendende til dette? – Så vil jeg nemlig virkelig gerne i kontakt med dem. Det er et TABU – mænd har bare altid lyst alle steder hele tiden tror vi…. Men det tabu skal der prikkes hul på nu.
  Hvis du vil hjælpe mig med at få mit budskab ud, vil jeg være meget taknemmelig. Måske kan du bringe mit opslag , og måske kender du steder som vil være gode for mig at henvende mig ? Måske kender du mænd som har skrevet til dig ?
  Mange gode hilsner
  Karin Jagd , Caster / Gizmo Cast

  Liked by 1 person

  • Hej Karin,
   Tak for mail. Det er et interessant tema, som jeg netop drøftede med min hustru i morges, hvor manden idealiseres/stigmatiseres som den levende dildo.

   Personligt føler jeg mig til tider provokeret over denne maskinelle forståelse af mandens libido, der stort set er upåvirkelig overfor sociale realiteter m.m. Det er en forståelse, som det er svært som mand at fralægge sig, fordi man(d) jo gerne vil være en tyr.
   Men samtidig er det også en rolle, som kan forfladige mandens rolle i kvindens seksualitet, hvor manden forventes at kunne indtage en rolle som en slags ceremonimester over kvindens seksualitet – hendes menestruelle cyklus, hendes g-punkt(er), forspillet, cunningulus, tantrisk sex, sprøjteorgasmer osv – mens hans egne måske drives mere i baggrunden og han kan føle sig som et middel i hendes jagt på nye seksuelle oplevelser.

   Forstå mig ret. Jeg er glad for at mange kvinder har fundet nye appetitter og det er dejligt, at de vil deres mænd rigtig meget.

   Jeg tror blot, at flere mænd oplever, at deres seksualitet og seksuelle behov bliver taget for givet af nogle kvinder i udforskningen af mulighederne i kvindernes egen seksualitet. I denne udforskning af en kvindelig seksualitet kan mandens ditto blive taget som gidsel, netop fordi den måske opleves som en uomgængelig naturfaktor, som kvinderne ikke altid behøver at forholde sig så meget til.

   Denne mænd-som-den-levende-dildo indstilling har jeg hørt omtalt i forskellige sammenhænge. Jeg har sågar hørt nogle kvinder omtale mænds seksualitet som primitiv, sammenlignet med kvindens, fordi mænd ikke har de samme muligheder for at få flere orgasmer som kvinder.

   Nå. Sorry. Det var ikke MIN mening du bad om. 🙂 Jeg kender ikke mine læsere, men jeg vil meget gerne postere din opfordring. Hvem skal eventuelt interesserede skrive til?

   De bedste hilsener og glædelig jul.
   Mandeblogger

   Like

   • Hej Mandeblogger…
    Jeg har nedlagt min tidligere side Fjerpens Forandring og skriver nu på Knæfald.
    Du er velkommen til at kigge forbi, hvis det stadig har interesse 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s